ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

2020 Yılında Yaz Stajı yapacak ve daha önce İş Sağlığı ve Güvenliği dersini almamış olan öğrencilerimiz Orta Doğu Teknik Üniversitesi tarafından hazırlanan Bilgeİş sayfası üzerinden Genel İş Sağlığı ve Güvenliği online dersine kayıtlanarak dersi takip edebilir ve dersin sonunda uygulanan testi başarıyla geçerek İSG belgesini edinebilir.

Eğitim tamamen ücretsiz olup, katılım belgesi elektronik ortamda verilmektedir.

Öğrencilerimizin 31 Mayıs 2020 tarihine derse katılıp belgesini temin etmesi ve sisteme yüklemesi gerekmektedir.

Aşağıdaki linkten eğitime ulaşabilirsiniz

Bilgeİş.net

Daha önceki dönemlerde İş Sağlığı ve Güvenliği dersini almış ve dersten başarılı olan aşağıda ismi olan öğrencilerimiz aşağıdaki belgeyi sisteme yükleyerek başvurularına devam edebilirler.

Belge

Listede isimleri olan öğrenciler istemeleri durumunda Bilgeİş üzerinden de derse kayıtlanıp belge alabilirler.

21 Mayıs 2020