Staj Defteri Duyurusudur! Öğrencilerimizin Yaz döneminde yaptıkları Yaz I ve Yaz II stajlarına ait staj defterleri elektronik olarak (pdf) bölümümüzün e-posta adresi olan gidamuhendisligi@usak.edu.tr adresine göndermesi gerekmektedir. Staj defterlerini el yazısıyla dolduran öğrencilerimiz, sayfaların fotoğraflarını çekerek veya tarayarak pdf birleştirme programları yardımıyla defter oluşturabilir ve bu şekilde gönderebilirler. Staj defterleri için son gönderim tarihleri: Yaz I stajı (Stajı 7 Ağustos ve öncesi biten öğrenciler için): 16 Ağustos 2020 Pazar günü saat 23.59 Yaz II stajı (Stajı 4 Eylül ve öncesi biten öğrenciler için): 13 Eylül 2020 Pazar günü saat 23.59 İSMEP sistemi üzerinden stajlarını yapmak olan öğrencilerimiz staj defterlerini İSMEP sisteminden yazacaktır. İSMEP staj defterlerinin sisteme yüklenmesi için son tarihler İSMEP sayfasındaki takvimde bulunmaktadır.

06 Ağustos 2020