Uşak Üniversitesi Gıda Mühendisliği

Gıda Mühendisliği Bölümü

2021 – 2022 Öğretim Yılı Güz Dönemi

Uzaktan Eğitim Yöntemi ile Gerçekleştirilecek Dersler

2017 Öncesi Girişli Öğrenciler Müfredatı

1. Sınıf

Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I

Türk Dili I

İngilizce I

2. Sınıf

İngilizce İleri Okuma ve İletişim Teknikleri I

Gıda Mühendisliğinde Etik ve İş Hukuku

Yazılı ve Görsel Basında Gıda ve Gıda Mühendisliği Konuları

3. Sınıf

Mesleki İngilizce I

Gıdaların Duyusal Değerlendirmesi

Gıda İşletmelerinde İş-İşçi  Sağlığı ve Güvenliği

Gıda İşlemede Kayıplar ve Önleme

4. Sınıf

Mesleki İngilizce III (B)

2017 ve Sonrası Girişli Öğrenciler Müfredatı

1. Sınıf

Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı

Bilişim Teknolojileri

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I

Türk Dili I

İngilizce I

2. Sınıf

İngilizce İleri Okuma ve İletişim Teknikleri I

İş Sağlığı ve Güvenliği I

Ortak Seçmeli Dersler I

3. Sınıf

Mesleki İngilizce I

Gıdaların Duyusal Değerlendirmesi

Ortak Seçmeli Dersler III

4. Sınıf

Gıda İşlemede Kayıplar ve Önleme

Mesleki İngilizce III (B)

 


08 Eylül 2021