Uşak Üniversitesi Gıda Mühendisliği

’Gıda Mühendisliği 1. ve 2. Kariyer Günleri’’  adlı etkinlikler üniversitemiz Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi T-7 salonunda 23 ve 27 Mart 2018 tarihlerinde gerçekleştirildi. Gıda ve Beslenme Topluluğu tarafından düzenlenen etkinliğe akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Birinci etkinliğin konuşmacıları; Uşak Süt İşletme Müdürü Atilla TAŞ, ve Ankara Hero Gıda  Kalite ve Proses Kontrol Mühendisi Lütfü ERDOĞAN, ikinci etkinliğin konuşmacıları; Gıda Mühendisleri Odası Denizli İl Temsilcisi Esin AYSAN PİŞİK, Altıntop Kuruyemiş İşletme Müdürü Hande YİYEN Gıda ve Gıda mühendisliği ile ilgili bilgiler aktararak soru-cevap bölümünde öğrencilerin sorularını  yanıtladılar. Etkinlikler, Topluluk Danışmanı Doç. Dr. Onur GÜNEŞER ve Dr. Öğretim Üyesi Bengi HAKGÜDER TAZE’’nin Atilla TAŞ, Lütfü ERDOĞAN, Esin Aysan PİŞİK ve Hande YİYEN’e üniversitemiz adına teşekkür belgesi vermesi ile son buldu.

 


21 Mart 2018