Bölümümüz Gıda ve Beslenme Topluluğu, Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nin düzenlemiş olduğu 3. Kariyer Günleri etkinliğine katıldı.

Etkinlikte Coca Cola Co., Yonca Gıda, Kervan Gıda ve Manisa İl Tarım Müdürlüğü'nden gelen yetkilileri dinleyen öğrencilerimiz, etkinlik sonrasında hem gelen konuşmacıları hem de Manisa Celal Bayar Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencilerini topluluğumuz tarafından düzenlenecek olan Kariyer Günlerine davet ettiler.

Etkinlik boyunca öğrencilerimizle yakından ilgilenen başta Manisa Celal Bayar Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Semra KAYAARDI olmak üzere tüm Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim elemanlarına ve Gönüllü Gıdacılar Kulübü öğrencilerine teşekkür ederiz.

05 Mart 2019