Uşak Üniversitesi Gıda Mühendisliği
  • Fermentasyon Yöntemiyle Biyoaktif Peptitlerce Zenginleştirilmiş İşlevsel Spirulina Ürünü Geliştirilmesi (2019, Dr. Onur Güneşer, Yrd Araştırıcı)

  • Probiyotik Katkılı Ve Probiyotiklerin Gelişimini Destekleyen Prebiyotik İnülin Kullanarak Geliştirilen Yeni Ürün : Probiyotik Ve Prebiyotik Katkılı Beyaz Peynir (2209-A, 2018, Doç.Dr. A. Dikici) 

  • Farklı Marinasyon Formülasyonları ile Hazırlanan Pişmiş Hindi Etlerinin Aroma ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi (2209 –A, 2017, Doç.Dr. O. Güneşer)

  • Bitkisel ve Süt Bazlı Protein Kaynakları Kullanılarak  Peynir Benzeri (Analog) Ürünlerin Geliştirilmesi (2209–A, 2017 Doç.Dr. O.Güneşer) 

  • Keçiboynuzu (Harnup) Pekmezinde Bulunan Bazı Fenolik Maddelerin Tayini İçin Kapiler Elektroforez Yönteminin Geliştirilmesi (2014, Doç.Dr. O. Güneşer)

  • Sıvı Kromatografisi Sıralı Kütle Spektroskopisi (Lc-Ms/Ms) Tekniği İle Pazopanib Ve İlgili Stres Bozunma Bileşiklerinin İncelenmesi Ve Tayini İçin Metot Optimizasyonu (2015, Doç.Dr. N. Şanlı)


Oluşturma: 20 Şubat 2018