Uşak Üniversitesi Gıda Mühendisliği
2019
GÜN İLHAN,GÜNEŞER ONUR,YÜCEER YONCA,SEYDİM ZEYNEP BANU,Torun F,Çakıcı S, Aromatic and Sensorial Properties of Çökelek Cheese Produced by Different Methods, Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
 
Kaş Çağdaş,DİKİCİ ABDULLAH, İnegöl ve Kasap Köftelerin 170 oC Pişirilmesi Esnasında Salmonella’nın Termal İnaktivasyonu, Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi
 
İNCİLİ GÖKHAN KÜRŞAD,DİKİCİ ABDULLAH,KOLUMAN AHMET,ÇALICIOĞLU MEHMET, Aside Adapte ve Adapte Edilmemiş E. coli O157:H7 ve Listeria monocytogenes’lerin Şavak Tulum Peynirinin Olgunlaşması Boyunca Yaşamları, Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi
 
Aklale Barış,AYDENİZ GÜNEŞER BUKET, Haşhaş Tohumu İçeren Krem Peynir Formülasyonlarının Geliştirilmesi ve Kalite Parametrelerinin Değerlendirilmesi, Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi
 
2018
--
 
2017
 
İncili, K., G., Çalıcıoğlu, M., Dikici, A. (2017). Gıda Muhafasında Esansiyel Yağlar, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi, 3(2): 121-124.
 
2016
--

Oluşturma: 20 Şubat 2018