Uşak Üniversitesi Gıda Mühendisliği
Tanınmış uluslararası yayınevleri tarafından yayımlanan kitap veya kitaplarda bölüm
 
Aydeniz-Guneser, B., Guneser, O. (2020).  Cold pressed grapefruit (Citrus paradisi L.) oil. In Cold Pressed Oils (pp. 497-513). Academic Press.
 
Aydeniz-Guneser, B. (2020). Cold pressed orange (Citrus sinensis) oil. In Cold Pressed Oils (pp. 129-146). Academic Press.
 
TARHAN ÖZGÜR, Handbook of Nanotechnology, 2020, Academic Press, Elsevier Inc., 978-0-12-815866-1
 
TARHAN ÖZGÜR,Jafari Seid Mahdi, Characterization of Nanoencapsulated Food Ingredients, 2020, Academic Press, Elsevier Inc., 978-0-12-815667-4
 
GÜNEŞER ONUR,İŞLETEN HOŞOĞLU MÜGE,AYDENİZ GÜNEŞER BUKET,YÜCEER YONCA. Milk-Based Beverages, 2019, Elsevier, 9780128155042
 
HAKGÜDER TAZE BENGİ,Akgün Merve Pelvan,YILDIZ SEMANUR,KAYA ZEHRA,ÜNLÜTÜRK SEVCAN, Reference Module in Food Science, 2019, Elsevier, 9780081005965
 
Isleten-Hoşoğlu, M. Guneser, O., Yüceer-Karagül, Y., Different Bioengineering Approaches on Production of Bioflavor Compounds, 2016, Elsevier
 
Tanınmış ulusal yayınevleri tarafından yayımlanan kitap veya kitaplarda bölüm
 
BOZATLI SÜMEYYE BETÜL,DİKİCİ ABDULLAH, Süt ve Süt Ürünleri, 2019, Türkiye Klinikleri, 978-605-7597-80-9
 
Güneşer O,Karagül Yüceer Y,(2016). Mineraller ve Fonksiyonel Etkileri, Fonksiyonel Beslenme, (Editör: Prof. Dr. Zeynep Banu Güzel Seydim)  Sıdas Yayıncılık, İzmir.
 
 
 

Oluşturma: 18 Aralık 2020